Et rige i flammer - Tredje og fjerde session

Forberedelse

Inden tredje session lavede jeg en del temmelig løse Bangs, som foregik på rejsen fra Ripen til Kongsbyen – og jeg gjorde mig et par tanker om, hvordan Kongsbyen så ud og hvordan det politiske stod til, nu hvor kongen var blevet enkemand.

Vi havde derudover aftalt, at denne session skulle fokusere på Fight-mekanikken, så jeg sørgede for at læse op på den del af bogen samt at sætte de relevante stats på de modstandere, jeg forudså, Eigil og Bragan ville støde ind i.

Spil

Fordi det var et godt stykke tid siden sidste session begyndte vi med endnu et kort resume af handlingen indtil nu. Derefter drog Bragan og Eigil af sted som en del af Tauls spejdermission, der skulle afklare, hvordan Radbart og hans styrker skulle opføre sig og hvilken vej, de skulle tage på deres vej til Kongsbyen.

Snart begyndte Eigil at skabe splid i gruppen (hans nye Belief var at modarbejde eller ydmyge Taul), og med et par ganske gode rul fra Claus’ side, fik Eigil da også en lille håndfuld tilhængere i Tauls gruppe.

En dagsrejses vej fra Kongsbyen stødte gruppen på en lille flok rejsende, der var stoppet op på vejen gennem en skov. Taul genkendte straks to af Hviideslægtens medlemmer (Eigils halvbrødre Buris og Heralt) og beordrede sine folk til at overfalde.

Her gik vi ind i vores første Fight, som skulle vise sig at blive lang og have større konsekvenser, end nogen af os havde forudsagt.

Kort fortalt strakte kampen sig over resten af session 3 og store dele af session 4. Efter at have besejret modstanderne kastede Eigil sig over Taul – og det var en handling, han ikke overlevede!

Efter en 4-5 volleys lå Eigil ganske enkelt død af et ulivssår i benet! Jeg var fuldstændig i chok og godt og grundigt træt af, at systemet havde gennemtrumfet det.

Fight! fungerede faktisk rigtig godt, men der er så mange detaljer, at vi var ved at drukne i systemet. Efter session 4 overvejede jeg stærkt at skifte til et simplere system (The Shadow of Yesterday). To sessions til at afvikle to kampe – og en død SP, som vi alle tre havde investeret idéer og følelser i; det virkede ganske enkelt som en dræber på mig.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.