Orcs In The Vineyard

Orcs in The Vineyard

Dette spøjse eksperiment gik overraskende godt. Vi spillede 3 mand i Roberts “Dogs of Tarr” udgave af DiTV.
Som eneste to overlevende i et nyt kuld i “Den Hornede´s” udvalgte missionærer for den sande tro (nemlig troen på Den Hornede som Badlands Hersker) sendes de to udvalgte afsted for at missionere.

Den Hornede er en mægtig Halv-Ork der efterfølger Kong Tarr – efter dennes (alt for tidlige?) død i et sent nattescenarie for omkring 10 år siden.

Vi fik spillet indledningen (initieringen) – og Magnar (min halv-ork) fik skabt tvivl om sin loyalitet til den Hornede (jeg tabte slagene – så jeg slog bare som jeg plejer) :) Og fik dermed en d4 i traitet: “Loyalitet til den Hornede”

De to spillere Halv-trolden “Ihb” – og halv-orken “Magnar” drog afsted for at udbrede troen på at den Hornede var den nye leder af Badlands.

Valget faldt på Gobboland – et sted fyldt med Gobliner ala Warhammer – med raketter, krudt, alkymistiske drikke og moonshine (gobliners svar på LSD).

Gobboland var af Ihb, blevet valgt som bagground (han havde trænet der) – og han havde en “relation” med en goblin-prinsesse!! (I vil ikke vide mere tro mig)!!

Med “light” brillerne på – var selve scenariet vellykket. Vi fik testet nogle skills – og skabt en masse ravage. Selve konflikterne havde hurtigt en tendens til at der blev grebet til våben – men det lykkedes da flere gange at spille konflikter, med skills alene.

Under karaktérdannelsen blev der lavet en “offensiv kampevne” der kørte på d20 – og skulle være et våben (en “gøb”) – og man fik en defensiv kampevne der også kørte på d20 (en “coat” der fungerede som rustning). Dertil skulle købes en d12, en d10, en d8, en d6 og en d4 som var skills/færdigheder og eller udstyr.
Ud over dette var der en d4 til udstyr – og 2 gange d6 og en d4 til relations.

Robert lavede nogle husregler til dannelse af karaktérer (race etc.) (Dem har han lovet at sende – og jeg kan smide dem på hvis nogen er interesseret!)

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.