My Life With Master

Mit liv med Mester af Paul Czege. Om selvhad, kærlighed og livstræthed, og om at gøre op med den onde Mesters strenge bud.

Året er 1805. Stedet er en lille by i Centraleuropa. Mester er i gang med sine sadistiske planer og han har brug for sine tjeneres assistance. Mesters strenge og grufulde bud slider på tjenerne, som lider af livstræthed og selvhad. Alt hvad de ønsker, er en smule kærlighed fra deres omgivelser.

Baggrund

Mit liv med mester er et rollespil om forkrøblede tjenere, der adlyder deres ondskabsfulde mesters bud. Fanget mellem den frygt mesteren udgyder og den fornuft det omgivende samfund rummer, stræber tjenerne efter at opfylde Mesters bud, hvorved de fyldes med livstræthed og selvhad, og efter at opnå kærlighed fra deres omgivelser indtil de kan bryde Mesters greb om dem.

Mekanikken

En tjener har tre evnetal – kærlighed, frygt og fornuft – som ændrer sig undervejs. De vokser gennem typerne af konflikt, som spillerne skaber sammen med spilleder, indtil slutspillet opnås. Spillerne opnår bonus til deres terningeslag gennem intimitet, desperation og oprigtighed.

Scener

I løbet af spillet prøver tjenerne at opfylde Mesters bud, hvilket medfører et voksende selvhad og en voksende livstræthed. Mellem Mesters bud stræber tjenerne efter at opnå kærlighed fra deres omgivelser. Dette gøres ved at spillerne og spilleder på skift foreslår scener med tjernerne.

Tilfangetagelse og Åbenbaringen af rædsler

Livstrætte tjenere risikerer at blive taget til fange af hævngerrige landsbybeboere, mens ondskaben i tjenere med et stort selvhad siver ned i landsbyen og åbenbarer de rædsler, der finder sted i byen.

Slutspillet

Slutspillet begynder, når en tjener opnår så meget kærlighed, at han kan gå op imod Mesters bud. My Life with Master har et indbygget klimaks og på den måde en naturlig ende på historien. Den kører ikke videre i det uendelige, men når en afslutning, der kan nås i løbet af en eller flere aftener.

Er du rede til at lyde Mesters bud? Godt, så kan du begynde med at hente det nyfødte spædbarn nede i landsbyen og tappe dets blod. Det vil du da gerne gøre for Mester, ikke?

Spillet hjemmeside.

Ressourcer

  • denne side kan man finde diverse charactersheets og andre praktiske ting.

Anmeldelser

Efterspilsrapporter

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.