Variation Til Mortal Coil

Erfaringerne gjort fra Familien Aemilius har medført følgende variation:

1) Af de fire karaktertyper anvendes kun veteraner og ancients hos spillerne. Novicer og Ageless er forbeholdt spilleder.
Årsagen hertil er, at forskellen mellem de fire karaktertyper er alt for stor. En Ageless er så meget mere magtfuld i spillet, at det skævvrider forholder mellem spilpersonerne drastisk. Tilsvarende er en novice alt for svag.

2) Powertokens er en spændende ressource, men alt for dyr at bruge, hvis den også skal anvendes som XP. Derfor udspaltes XP-funktionen til en separat token - en XP-token, der fungerer efter spillets standard XP-regler.
Powertokens ændres på følgende måde. Veteraner har tre powertokens til rådighed ved hver spilgang. ancients har en powertoken til rådighed ved hver spilgang. Antallet af tokens ændrer sig ikke gennem spillet. Intentionen er, at lade spillerne oftere komme til orde, og at balancere forholdet mellem Veteraner og Ancients.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 2.5 License.